Visita Guiada a l'Obra Nova de Can Conde a Cabrera de Mar

10 de Septiembre de 2022 Cristina Lleixà

Us presentem Residencial Cal Conde, un un complex d’habitatges d’obra nova a Cabrera de Mar 


Vols veure mitjançant una visita guiada virtual el complex d'edificis i els habitatges en venda? Segueix llegint!


 


Residencial Cal Conde és una promoció d'obra nova que disposa de 4 habitatges de planta baixa en venda, i només ens en queda una de disponible! Les quatre primeres plantes i les quatre segones plantes format dúplex encara segueixen sense propietari. Busques un edifici on poder cultivar una bona vida? A prop de la muntanya, amb vistes al mar i amb fàcil accés a l'autopista, Residencial Cal Conde és el candidat ideal per venir a viure amb la familia. A 28 km de Barcelona ciutat i a 2 km de la platja, la seva ubicació resulta privilegiada. A més a més, queda a prop dels serveis essencials del municipi: botigues, farmacia, escola, parada de bus, etc.


Tot just entrar a l’habitatge, s'accedeix a un acollidor vestíbul que condueix a la sala d'estar i al menjador. La sensació d'espai, amplitud i lluminositat és deguda a les parets acabades de pintar de blanc i a la sortida exterior al pati, que està just al fons de la gran sala d'estar de 31 metres quadrats. La cuina, per altra banda, es troba a l'extrem oposat a la gran sortida del pati, i ve equipada amb fogons i electrodomèstics d'última tecnologia per garantir un espai confortable per cuinar amb eficiència: forn digital, campana i extractor, plaques d'inducció amb acabats d'acer inoxidable... També cal destacar el sistema de climatització de l'habitatge, ja que és regulable i garanteix la temperatura òptima tant a l'estiu com a l'hivern. 


Sortint per la cuina, si se segueix el passadís, s'arriba al safareig, una habitació just al centre del nord de l'habitatge. A la part est de l'habitatge hi ha els tres dormitoris i els dos banys. El primer bany queda al distribuïdor i el segon és dins de l'habitació matrimonial. Pel que fa als dormitoris, hi ha una habitació individual i just al costat hi ha l'habitació doble. Totes dues estances tenen una sortida al pati exterior, per tant, resulta un accés per a la llum natural durant el dia i alhora és còmode per ventilar cada matí. A l'habitació matrimonial hi ha la darrera de les sortides a l'exterior. Sense comptar el pati interior, només la superfície de la dita habitació és de 14 metres quadrats. 


 

En addició, l'edifici disposa de places de pàrquing i garatge per a tots els llogaters. Al soterrani també disposa de trasters opcionals per als residents juntament amb la plaça d'aparcament per als seus vehicles. L´ascensor i les escales per accedir als pisos estan adaptats, oferint un recorregut per a persones amb mobilitat reduïda. A la planta coberta hi ha unes golfes de 23 m2 amb accés a una terrassa de 92.75 m2 d'ús privatiu. A més a més, en els acabats disposa de fusteria exterior de PVC amb trencament de pont tèrmic i lacada blanca per l'interior. Les persianes són d'alumini i d'accionament elèctric. Els terres de gres, per altra banda, són de material porcel·lànic imitant el parquet. I, per últim, el sistema de climatització fred/calor (d'aire i per conductes) i aigua calenta sanitària és mitjançant sistema d'aerotèrmia.  


Sens dubte, Cal Conde és una oportunitat única. Amb família o amics, gaudir d'un habitatge a estrenar és un luxe a l'abast dels nostres clients. T'animes a visitar l'edifici?  

Ja gairebé hi és. Cada cop estàs més a prop de la teva nova llar. I si optes per una promoció com aquesta, això de “nou” té un significat molt més literal: nou pis, nou edifici, potser també el poble sigui nou per a tu. Probablement nous mobles i nova decoració. Noves rutines, nous veïns i noves amistats. Una nova manera de viure, més a prop de la natura. Noves aficions, o almenys noves energies per reprendre les velles aficions. Una nova perspectiva de futur, amb nous plans per al mitjà i el llarg termini. Tot nou, tot per estrenar. Feliç pis nou.