Visita els dúplexs d'obra nova al centre de Vilassar de Mar

31 de Agosto de 2022 Cristina Lleixà




Estàs cercant un pis d'obra nova? Vols que estigui ubicat al cor del centre i al nucli antic de Vilassar de Mar?


A dos minuts de la platja, presentem aquesta promoció d´obra nova a Vilassar de Mar.






Aquests pisos de format dúplex/àtic amb terrassa i pati interior disposen d´alta eficiència energètica i sistema d´aerotèrmia per assegurar la temperatura òptima dins de l´habitatge tant a l´estiu com a l´hivern. El certificat energètic de rang B assegura un rendiment excel·lent capaç d'adaptar-se a qualsevol clima o temperatura. L'ascensor que connecta els diversos pisos del bloc també és una instal·lació nova, garantint l'accés adaptat com a alternativa a utilitzar les escales. A més, a Fimar ens hem encarregat de que es compleixin totes les mesures de seguretat en l'edifici i s'han instal·lat els extintors adients per a garantir la protecció dels inquilins. 

S'ha construït amb el màxim detall i qualitat des del parquet i les aixetes, les mampares fins als elements de cuina i bany. De la totalitat d'habitatges dels quals disposa aquesta obra nova, encara ens en queden tres de disponibles: la planta baixa i els dos dúplexs a l'àtic. La distribució de l'habitatge ofereix el major espai aprofitable dins dels 87 metres quadrats de què consten els àtics i els 112 metres quadrats de la planta baixa. Si busques una llar de qualitat, aquesta és la teva oportunitat.


La planta baixa de l'habitatge és una joia difícil de trobar dins del competitiu mercat immobiliari a Vilassar de Mar. Repartides en dues plantes, les estances han estat distribuïdes per a assegurar el màxim aprofitament de l'espai. Només entrant a la planta inferior trobem les escales que porten a la segona planta a la dreta dins de l'acollidor rebedor del pis. A l'esquerra hi ha un bany modest per a convidats o per a ús de la família tot just creuant la porta. Continuant endavant, descobrim el grandiós menjador-saló de 40 metres quadrats amb una cuina equipada amb electrodomèstics d'alta gama. Al fons s'hi troba la sortida a nivell al pati interior, ideal per a instal·lar-hi un espai chill-out o una zona barbacoa on poder compartir àpats amb família o amics. En qualsevol cas, la distribució resulta la mar de còmoda, doncs l'espai és obert i compartit, tant pel que respecta al menjador com al saló com a la cuina.  


En aquests renders, els nostres dissenyadors d'interior han recreat una de les infinites possibilitats de distribució de mobiliari en la planta baixa de l'immoble. L'illa de la cuina, ja instal·lada, està inclosa i assegura la comoditat i separació necessària per a transmetre sensació d'espai generosament obert i ampli. Gràcies a les portes de vidres dobles, els propietaris podran sentir-se segurs i alhora gaudir de la llum natural que entra a l'estança. En el següent apartat adjuntem fotografies actuals de l'espai aprofitable. 


L'espai exterior de la planta baixa és un llenç en blanc. Ben bé es podria organitzar el terreny per a tenir un hortet casolà per ús personal, un jardí amb diversitat d'espècies de flora autòctona o bé muntar una piscina inflable per a refrescar-se a l'estiu. Sigui com sigui, el pati té prou potencial per a habilitar una zona al gust del propietari. El paviment del que disposa actualment és majoritàriament a base de sorra que fàcilment es pot substituir per gespa natural o artificial, així com rajoles o qualsevol altre material de paviment. També pot resultar un racó confortable ideal per a mascotes, fins i tot per a instal·lar una caseta o gàbies. En conclusió, qualsevol idea és aplicable al pati interior, tot i que encara queda un altre espai exterior que descobrir.

La planta superior d'aquest dúplex conté dos banys més: un amb plat de dutxa i l'altre amb banyera. El primer es troba només accedint escales amunt al domicili i el segon està dins del dormitori doble. Cal recalcar que tot el mobiliari dels banys ja està inclòs en la compra de l'obra nova. Cada detall, des de la instal·lació d'aixetes, dutxes, WC, fins a les mampares ha estat cuidat i seleccionat expressament per l'equip de Fimar, assegurant la màxima qualitat. El capçal de la dutxa, per exemple, simula la pluja i és regulable amb el fi de que sigui accessible per a qualsevol membre de la família. Al costat dels miralls, hi ha un punt de corrent amb diversos endolls per a poder connectar-hi aparells electrònics còmodament: afeitadora, secador, planxes pel cabell, depiladores, etc.  


Pel que fa als dos dormitoris de la planta de dalt, un és doble i l'altre individual però amb possibilitat d'afegir un segon llit de 90 cm. Ambdues habitacions disposen de sortida a la terrassa, resultant un punt d'accés còmode per a ventilar les estances i alhora deixar passar la llum natural durant el dia. Els armaris estan col·locats a les cantonades de les habitacions per a aprofitar el màxim espai sense deixar d'oferir un sistema d'emmagatzemat eficaç. 


 
L'espai exterior de la terrassa és completament aprofitable per a estendre roba o posar una petita taula i sopar a la fresca amb el vent marítim que arriba des de la platja del municipi. A més, una lluminària càlida exterior de led pot ser instal·lada en les barres de ferro en les quals hi ha opció d'instal·lar tendals. Els 10 metres quadrats totals de la terrassa també proporcionen l'espai suficient per a habilitar una zona on, gràcies al sol que arriba, la roba pugui estendre's i assecar-se amb rapidesa. 



A Fimar la nostra prioritat sempre ha estat garantir el millor servei al client sense deixar de banda els valors de professionalitat i exigència. 

Aquesta obra nova ha estat un dels molts projectes que hem portat a terme per a oferir habitatges a estrenar de la màxima qualitat.  Si la visita guiada virtual ha estat al teu gust, no dubtis en trucar-nos per anar a veure els dúplexs amb els teus propis ulls.