Només queden dos àtics disponibles d'obra nova a Vilassar!

26 de Septiembre de 2022 Cristina Lleixà
Si, tal i com ho estas llegint: Hem venut tots els habitatges de l'obra nova construïda al centre de Vilassar de Mar!


Les places d'aparcament i les plantes baixes amb pati interior han estat les més sol·licitades. 


Segurament és per la còmoda ubicació, la qualitat dels materials de nova construcció o l'encant personal de Fimar... Sigui pel que sigui, només ens queden els dos àtics de format dúplex disponibles. En aquest cas, l'habitatge que mira a muntanya té el preu de 430.000 euros i el que disposa de vistes al mar està per 440.000 euros. Una inversió rentable que garanteix, sens dubte, una qualitat de vida excel·lent en un edifici a estrenar a cinc minuts a peu de la platja. A més a més, disposar dels comerços de poble que ofereix el casc antic del municipi ofereix un estil de vida tranquil i amè en una de les poblacions més valorades de tot el Maresme. 


Només entrar, l'habitatge et dona la benvinguda amb les vistes de la primera fotografia. Tal i com es pot veure, la cuina està completament amoblada i equipada amb electrodomèstics de gama alta. Forn, pica, plaques d'inducció i la resta d'elements fonamentals per a que un espai sigui funcional per a cuinar! La llum que entra per la porta de vidra que condueix al balcó és agradable i prolongada durant el dia, il·luminant de manera natural els diversos espais i les dues plantes de les que disposen els àtics. El balcó dona a un dels carrers principals del poble, per on la rua de Carnaval, el bestiar dels Tres Tombs o l'arribada dels Reis Mags es poden veure a primera fila. És una ubicació privilegiada que molt pocs tenen l'oportunitat de gaudir i molt buscada pels habitants del municipi! 


Després de veure el saló-menjador de la planta baixa, cal parlar de la cuina. En la nostra memòria de qualitats està cada detall explicat, però que no podem descuidar-nos d'esmentar. Totalment amoblada, l'habitatge disposa d'electrodomèstics d'alta gama i de nova generació. 

A què esperes per a venir a veure'ls? Si vols veure més sobre l'obra nova, pots entrar a la nostra web: Obra Nova Sant Josep o trucar-nos al 937 502 353 🌏


FIMAR IMMOBILIÀRIA⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣

📱 937.502.353 / 670.605.417⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣

🌐 www.fimar.info⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣

⏲️ 9.30h - 14h // 15h - 19.30h⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣

✉️ [email protected]⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣

🚩 Carrer Pau Casals, 2 Vilassar de Mar