Piso en venta en Vilassar de Mar de 85 m2 Carrer Santa Maria, Vilassar de Mar

 • Piso
 • 85 m2
 • 3
 • 2
Ref: API-VP339SM

Sempre que un propietari ens ofereix un habitatge a Vilassar de Mar ... No vam trigar ni un minut a iniciar els tràmits per a la venda!
No sabem exactament el que aquest poble costaner té, però qui ho prova queda enamorat.

Potser la seva arquitectura mediterrània, potser la seva obertura a la Mar, els serveis o la comunicació. Sigui pel que sigui, aquest poble atrapa.

En els anys 70 's, quan es van construir aquests habitatges, els arqutiectes dissenyaven les cases tenint en compte les necessitats d'una família mitjana.
S'optava per un disseny funcional de línies rectes i espais aprofitats genial. A dia d'avui, els pisos moderns de 3 dormitoris, com el que aquí oferim, solen ser més reduïts. Aquí es respira amplitud en totes les seves estances.

A dia d'avui costa molt trobar habitatges moderns preu assequible. Gairebé sempre sol ser més racoinal adquirir una com la que avui oferim i realitzar-li una posada a punt de parquet i banys, que combinats amb uns mobles moderns, es tradueix en un resultat espectacular.

Amb els preus tant dels lloguers com dels pisos nous pels núvols, la compra d'aquest tipus d'habitatges es converteix en l'opció més llògica.

Un altre dels punts forts en aquest habitatge és que malgrat els seus anys, tot funciona. En realitat pots entrar a viure de forma immediata i realitzar les obres, en cas que volguessis, més endavant. El pis ho acaben de pintar en blanc i només amb uns mobles moderns i una mica d'imaginació li canviaries totalment l'estètica. Això ho decideixes tu!

Aquest pis disposa en total d'uns 85m2, però l'orientació i les entrades de llum natural aporten una sensació d'espai molt agradable.

A l'habitatge accedim mitjançant el rebedor, a un costat trobem el primer dels tres dormitoris i un lavabo (al què creiem que se li podria instal·lar un plat de dutxa), a l'altre costat de l'rebedor trobem la seva cuina office amb sortida a galeria i amb els mobles recentment canviats. A continuació passem a la peça central; seva gran saló menjador amb una agradable terrassa a nivell, orientat a la Mar i amb Sol espectacular. A continuació accedim a la zona de nit, composta per dos dormtorios i el bany complet.
Aquesta distribució permet tenir un dels dormitoris independent a la resta; ideal per als més joves o com a estudi. Aquesta certa independència aporta una privacitat genial.

Un pis còmode, agradable, funcional i ple de Sol i llum natural.

A més de bon pis, té una ubicació espectacular, davant de el Cap, amb tots els serveis a mà, a 300 metres de la platja o l'estació de tren.

 

Características inmueble

 • Superficie: 85 m2
 • Precio venta / m2: 3117,65 €
 • Planta: 1
  ascensor calefacción individual exterior lavadero terraza

Cert. energético

 • Consumo energético: En trámite
 • Emisión CO2: En trámite
- -

Descubrir lugares

Descubre

Transporte (metro)

  Comida

   Educación

     Localización inmueble